Ekonomi Dijital Click Kart ile anında kazan

Dijital Click Kart ile anında kazan

06.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

VakıfBank’ın çıkardığı dijital Click Kart, dakikalar içinde internet üzerinden alışveriş yapabilme, mobil temassız ödeme ve QR ödeme ile fiziki POS cihazlarında hemen kullanılıp süreli kampanyalardan anında faydalanabilme imkânı sağlıyor.

Dijital Click Kart ile anında kazan

 

VakıfBank müşterileri, anlık değerlendirme sürecinin ardından onaylanan dijital kartlarını, kurye sürecini beklemeden internet üzerinden anında kullanabiliyor.

Haberin Devamı

VakıfBank, artırılmış güvenlik için fiziksel kartın üzerinde sadece müşteri ad ve soyadına yer veriyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yer almadığı için fiziksel kart, kötü niyetli kişilerin eline geçse dahi kullanılamıyor, böylece önemli bir riski engellenmiş oluyor. Kart bilgilerine yalnızca kart sahibinin VakıfBank mobil ve internet bankacılığı kanallarından ulaşılabilmesi, güvenliği üst seviyelere çıkarıyor.

World platformunun sağladığı tüm taksit/puan kampanyaları ve ayrıcalıklarından faydalanma imkânı sunan VakıfBank Click Kart, bankadan ilk kez kredi kartı alacak ilk 20 bin müşteriye, yapacakları 100 TL ve üzeri internet alışverişlerinde 50 TL indirim kazandırıyor.

Haberin Devamı

Click Kart sahipleri temassız POS’larda mobil telefonları ile anında işlemle, hızlı ve güvenli alışveriş imkânına sahip oluyor.