Ekonomi Doktor Öz’ün tavsiyeleri BiP’te

Doktor Öz’ün tavsiyeleri BiP’te

03.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

ABD’deki bilimsel çalışmaları ve televizyon programlarıyla dünya çapında saygınlık kazanan, Hürriyet Gazetesi’nde sağlık yazıları yayımlanan Dr. Mehmet Öz, BiP kanalında sağlıklı yaşam tavsiyelerinde bulunacak.

Doktor Öz’ün tavsiyeleri BiP’te

Sağlıklı yemek tarifleri, diyet, stresle baş etme yöntemleri, ruh ve kalp sağlığı, fitness, güzellik gibi yaşama dair her alanda öneriler içeren kanalın içeriği yeni bilgilerle güncellenerek zenginleştirildi. Kanalda ayrıca alanında uzman ve popüler üç uzmanın da önerileri yer alıyor. Kalp cerrahı Doç. Dr. Halit Yerebakan, yaşam koçu ve fitness uzmanı Doris Hofer ile şef Ece Zaim de uzmanlık alanlarındaki en yeni ve önemli bilgileri kanalda paylaşıyor. Bilgiler üç ana başlıkta toplanıyor. Bunlar sağlıklı yaşam, ideal beslenme ve kolay egzersiz.

Haberin Devamı

İçerik sağlıyor

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, Dr. Öz ve ekibi kanalına çok önem verdiklerini belirterek, “Telekom sektörü artık ses ve kısa mesajdan ibaret değil. Hem veriyi iyi kullanan hem de bunu yaparken insanların hayatına dokunan dijital servisler geliştirmemiz gerekiyor. BiP’te de bu doğrultuda herkesin yaşamını güzelleştirecek, hayatlarını kolaylaştıracak, ilgi alanlarına yönelik kanal ve içerikler sunmak üzere çalışıyoruz” dedi.

Olumlu katkı

Dr. Mehmet Öz ise BiP’le işbirliklerini anlatırken, platform üzerinden yaptıkları paylaşımların insanların sağlığına olumlu etki sağlayacağını kaydetti. Dr. Öz, “Biz insanların yaşamlarını iyileştirmek için sağlık bilgilerini Dr. Öz ve Ekibi kanalından paylaşıyoruz. Bu platformdan sağlıklı ve kaliteli yaşamak için onları motive edecek doğru ve güvenilir bilgilere ulaştıklarından emin olmak istiyoruz. Önerilerimiz obezite, bağırsak şikayetleri, ağrı, anksiyete, yalnızlık ve hatta sağlığınıza zarar verebilecek finansal stresin üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır” diye konuştu.