Ekonomi Dolar fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dolar kurları 5.08.16

Dolar fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dolar kurları 5.08.16

05.08.2016 - 22:48 | Son Güncellenme:

Yatırımcısı tarafından yakından takip edilen dolar fiyatları bugün düştü. Hafta başından itibaren dolar fiyatları 2,95, 3 Lira seviyesinde. İşte 5 Ağustos 2016 cuma günü itibariye güncel dolar fiyatları ve dolar kuru hakkında merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dolar fiyatları bugün ne kadar oldu İşte son dolar kurları 5.08.16

Hafta başından itibaren 2,95 ve 3 Lira seviyesinde seyreden dolar fiyatları güne 3 lira seviyesinde başladı. Moody's'in bugün piyasa kapnaışının ardından yapması olası kredi notu değerlendirmesi dolar fiyatları üzerinde nasıl bir etki bırakacak? Dolar fiyatları 5 Ağustos itibariyle 3,003 seviyesinde işlem görüyor. Euro fiyatları ise güne %0,22 düşüşle 3,34 lira seviyesinden başladı. Dolar ve Euro fiyatlarının anlık değişimine haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

GÜNCEL DOLAR FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dolar 3 lira seviyesinden güne başladı. Dolar/TL Moody`s`in bugün piyasa kapanışı ardından yapması olası kredi notu değerlendirmesi öncesi ABD istihdam verilerini takip edecek.

Haftabaşından beri 3 seviyesi etrafında dalgalı bir seyir izleyen dolar/TL Moody's'in bugün piyasa kapanışı ardından yapması olası kredi notu değerlendirmesi öncesi ABD istihdam verilerini takip edecek.

Dolar açıklamalar öncesinde 3 liradan işlem görüyor. Euro/TL ise 3.35 seviyesinden bulunuyor.

Güne yükselişle başlayan Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi ise saat 09:50 itibariyle yüzde 0.48 yükselişle 76.493 puandan işlem görüyor.

Dış piyasalarda bugün saat 15:30'da açıklanacak Temmuz ayına ilişkin ABD işsizlik ve tarım dışı istihdam verileri izlenecek. İç gündemde ise piyasalar tarafından takip edilecek bir veri bulunmuyor. Moody's kararının ise piyasa kapanışının ardından gece saatlerinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Moody's Türkiye'yi yatırım yapılabilir seviyede kredi notuyla değerlendiren iki kredi derecelendirme kuruluşundan biri. Bankacılar Türkiye'nin yatırım yapılabilir kredi notunu kaybetmesini ana senaryo olarak beklemiyor.