Ekonomi Dow Jones Endeksi’nde üst üste 6. yıl

Dow Jones Endeksi’nde üst üste 6. yıl

24.11.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Garanti BBVA üst üste 6. kez Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nin (DJSI) Gelişmekte olan Piyasalar kategorisinde (DJSI – Dow Jones Sustainability Index Emerging Markets) yer alma başarısını gösterdi. 2015’te ilk kez Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olarak, sürdürülebilirliği tüm faaliyetlere ve iş stratejisine başarıyla entegre eden Garanti BBVA, zorlu değerlendirme süreçlerinden geçerek bu yıl da endekste yer aldı.

Dow Jones Endeksi’nde üst üste 6. yıl

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek için hayata geçirdiğimiz inisiyatifler ve yenilikçi finansman modellerimizle, 15 yıldan fazla süredir sektörümüze öncülük ediyoruz” dedi. Baştuğ, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“DJSI’e üst üste 6. kez yer alan Türkiye’den tek şirket olmamız, Garanti BBVA’nın, çevresel, sosyal ve yönetişim alanındaki uygulamalarının dünya standartlarındaki faaliyetlerimizin her alanına entegre edildiğini gösteriyor. Sürdürülebilirlik çalışmalarımızla bu yıl da endeks içerisindeki başarımızı koruduk. Kendimize koyduğumuz iddialı hedefleri daha da ileri taşıyarak sürdürülebilirliğe her yönden katkı sağlamaya devam edeceğiz.”