EkonomiDünya ‘jet-set’ine Bodrum’da villa

Dünya ‘jet-set’ine Bodrum’da villa

21.08.2008 - 00:02 | Son Güncellenme:

İngiliz ve Fin ortaklı Novron, Türkiye’deki dördüncü konut projesini satışa çıkardı.

Dünya ‘jet-set’ine Bodrum’da villa

Bodrum Yalıkavak’ta inşa edilen Ardesco Villaları’nda fiyatlar, 379 bin euro ile 985 bin euro arasında değişiyor. 1 Ekim’e kadar yüzde 10 indirimli satılacak olan Ardesco Villaları’nın 2009 yazında teslim edilmesi planlanıyor.
Novron Genel Müdürü Röstem Hairedin, Ardesco Villaları’nın Finlandiya, İrlanda, Belçika, Almanya, İngiltere, Norveç, Türkiye ve Rusya’daki satış ofislerinde, dünya ‘jet-set’ine pazarlanacağını söyledi. Hairedin şu bilgileri verdi:
“24 villadan oluşan Ardesco Villaları’nda jakuzi, özel yüzme havuzu, buhar banyosu, duvara monte düz ekran televizyon, uydu sistemi, kablosuz internet ve bahçe sulama sistemi olacak. Sitede rezidans hizmetlerinin yanı sıra köpek bakıcısı, kaptanı ve mürettebatı ile birlikte özel yat, özel aşçı, özel masör, özel şoför, özel spor hocası ve özel makyöz gibi lüks hizmetler sunulacak.”

KEŞFETYENİ
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali

Cadde | 01.05.2025 - 09:28

Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ babasının boyunu geçti. Son halini görenler babasının gençliği diyor..

Yazarlar