Ekonomi Dünyanın en genç girişimcilik organizasyonu Bursa'da yapıldı

Dünyanın en genç girişimcilik organizasyonu Bursa'da yapıldı

08.01.2014 - 17:53 | Son Güncellenme:

Junior Chamber International (JCI) Türkiye“İnsanlığa hizmet yaşamın en güzel uğraşıdır”sloganı ile 2014 yılında toplumun pozitif değişimine katkı sağlayacak projeleri için çalışmalarına başladı.

Dünyanın en genç girişimcilik organizasyonu Bursada yapıldı

128 ülkede 200 bini aşkın üyesi ile faaliyet gösteren JCI Türkiye’nin her yıl yapılan JCI Türkiye Başkanlar Akademisi’nin 6.ncısı bu yıl Bursa’da geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

2014 JCI Türkiye Başkanı Koray Erdemir başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri Akademiye iştirak ederken 2014 JCI Türkiye Senato Başkanı Pınar Öztuğçu Korkmaz’da organizasyona eğitimci olarak iştirak etti.

Akademi EğitimModeratörlüğünü Çin Türk Araştırma Merkezi Başkanı ve DEIK Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Rıza Kadılar tarafından yapılan programda Eğitimci Deniz Sarışın Gökkuş’ta sunum gerçekleştirdi. 3 gün boyunca sürdürülen eğitim programına 2014 yılında JCI İcra Kurulu Üyesi olarak Avrupa’dan sorumlu Başkan olarak atananİsmail Haznedar konuşmacı olarak katıldı .Yeni bir döneme başlamak üzere yoğun bir eğitim alan Başkanlara başarılar dileyerek bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Akademi hakkında bir bilgilendirme yapan 2014 JCI Türkiye Başkanı Koray Erdemir; “JCI Türkiye için güzel ve önemli bir döneme girerken Bursa’da tüm Başkanlarımızı bir arada görmek çok güzel.İnanıyorum ki bu süreçte tüm Başkanlarımız güzel projeler geliştirecek, yoğun eğitimlere imza atacak ve insanlığa hizmetin yaşamın en güzel uğraşı olduğunu vurgulamış olacaktır. Buraya kadar bizlere destek vermek üzere gelen 2014 JCI İcra Kurulu Üyesi Sayın İsmail Haznedar’a da teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Yeni dönemlerinde tüm Başkanlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.


Junior Chamber International Hakkında
Junior Chamber International (JCI), 128 ülkeye yayılan ve 200.000’i aşkın üyeye sahip, dünyanın lider genç lider ve girişimcilik organizasyonudur. Üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UN, UNICEF, UNDP ve AIESEC ile uluslararası ortaklığı olan JCI, Jacques Chirac(Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Gerald Ford (ABD Başkanı), Taro Aso (Japonya Eski Başbakanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.