Ekonomi Endüstri 4.0 liderleri arasına adını yazdırdı

Endüstri 4.0 liderleri arasına adını yazdırdı

19.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarından VitrA Karo, Bozüyük Üretim Tesisi’ndeki Endüstri 4.0 uygulamalarıyla dünyanın en gelişmiş üretim merkezleri arasındaki yerini aldığını duyurdu.

Endüstri 4.0 liderleri arasına adını yazdırdı

Şirketten yapılan açıklamaya göre Dünya Ekonomik Forumu’nun Global Lighthouse Network (GLN) ağına dahil olan VitrA Karo, dünya çapında toplamda 153 üretim tesisinin yer aldığı ağa katılan dünyanın ilk ve tek karo seramik şirketi oldu.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Atalay Gümrah, “Böylesine değerli bir grubun içine kabul edilen VitrA Karo, başarıyla sürdürdüğü dijital dönüşüm projeleri, sürdürülebilirlik çalışmaları ve Endüstri 4.0 uygulamaları ile bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. Bu katılım ile VitrA Karonun dijital dönüşümü ve sürdürülebilirlik yolculuğu çok daha hızlanacak, ortak öğrenme platformlarındaki dünyanın lider sanayi kuruluşları ile geliştireceği projeler ile rekabetçiliği güçlenecektir” ifadelerini kullandı.

VitrA Karo CEO’su Hasan Pehlivan da Bozüyük’teki üretim tesisinde başarılı bir dijital dönüşüm yol haritası uyguladıklarını dile getirdi.