EkonomiEnerji Bakanlığı'ndan 'müjdeler olsun' paylaşımı

Enerji Bakanlığı'ndan 'müjdeler olsun' paylaşımı

15.10.2020 - 10:52 | Son Güncellenme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Fatih sondaj gemisinin fotoğrafını 'müjdelerolsun' etiketi ile paylaşarak, "O haber, o gemi geldi" açıklamasında bulundu.

Enerji Bakanlığından müjdeler olsun paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM grup toplantısında, "Fatih sondaj gemimizin keşfettiği 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervinin haberi milletimizi adeta sevince boğmuştur. Bu gemimizin halen süren sondaj çalışmalarından da yeni müjdeler geliyor. İnşallah cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Twitter hesabından, Fatih sondaj gemisinin fotoğrafını 'müjdelerolsun' etiketi ile paylaştı. Açıklamada, "O haber, o gemi geldi" ifadelerine yer verildi.

Enerji Bakanlığından müjdeler olsun paylaşımı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler