Ekonomi Enflasyona karşı akın akın katılım

Enflasyona karşı akın akın katılım

13.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Enflasyona karşı akın akın katılım

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı hızla artıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koordinesinde açıklanan program kapsamında ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt eden firma sayısı 500’ü aştı.

Haberin Devamı

Enflasyonla mücadelenin takibi amacıyla açılan “enflasyonlamucadele.org.tr” internet sitesi üzerinden kampanyaya katıldığını ilan eden firma sayısı kısa sürede arttı.

Bu kapsamda, THY, Pegasus, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu, Mediamarkt, Teknosa, Koçtaş, Ülker, Eti, Torku, Pınar, Saray, Suryapı, Vatan Bilgisayar, Sanko, Simit Sarayı, İstikbal, Bellona, Mondi, Çilek ve Vestel’in de aralarında yer aldığı 500’den fazla kuruluş kampanyaya destek verdiğini açıkladı.

Tekstilden destek

Bu arada, Kiğılı Enflasyonla Topyekün Mücadele programı dahilinde tüm indirimlerine ek yüzde 10 indirim sunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, “Kiğılı, yüzde 40 indirime ek olarak sunduğu yüzde 10 indirim ile enflasyonla mücadeleye de destek oluyor” denildi.

Haberin Devamı

D’S Damat, kampanyaya destek olarak tüm sonbahar/kış ürünlerinde yüzde 20 indirime ek yıl sonuna kadar ekstra yüzde 20 indirim açıkladı.