Ekonomi Esenler’de ‘lüks’ adımlar atılıyor!

Esenler’de ‘lüks’ adımlar atılıyor!

23.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Esenler’de bu kapsamdaki ilk lüks konut da hayata geçiriliyor. Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul’un, Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacağı ifade edildi. 4 Blokta 278 konut, 3 ticari üniteve sosyal tesislerden oluşacak Ömür İstanbul, kentsel dönüşüm projelerinde bölgeye ilk kez lüks projeyi de getiriyor.

Esenler’de ‘lüks’ adımlar atılıyor

Ömür İstanbul’un görücüye çıktığı toplantıda konuşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu Esenlerin yaklaşık 500 bin nüfusuyla İstanbul’da metrekareye en fazla insan düşen ilçe olduğunu belirterek “Kentsel dönüşüm çalışmaları yaparken bir taraftan şehrin güvenliğini bir taraftan şehirde yaşayan insanların güvenli konutlara kavuşmasını sağlamak için çalışıyoruz.
Diğer taraftan da şehrin sosyal dokusunda düzenleme yapmış oluyoruz. Ömür İstanbul projesi buna en güzel örneklerden bir tanesidir. Ömür İstanbul projesi ayrıca bizim ilk kentsel dönüşüme başladığımız projedir”dedi.

Haberin Devamı

İlk fiyat 312 bin TL

Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Tarık Uğur Tayfur ise Esenler’de kentsel dönüşümün belediye güvencesiyle yapıldığını anlatırken, bu nedenle başarıyla yürüdüğünü söyledi. Tayfur, “Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi ve Eskon AŞ ortaklığıyla Esenler’e değer katacak Ömür İstanbul projesini hayata geçirdik. Kent yaşamında insan unsurunun önde olduğu kişilikli ve yüksek nitelikli konut üretmek arzumuzu Ömür İstanbul ile gerçekleştiriyoruz. Proje şehirde yaşamak isteyenler için tercih olduğu gibi aynı zamanda kazançlı bir yatırım. Metrekare fiyatları ortalama 4 bin 500 lira civarında iken, en ucuz konutun fiyatı ise 312 bin lira” dedi.