Ekonomi Evde bakım maaşı yatan iller 2 Eylül! Hasta bakım-evde bakım parası sorgulama...

Evde bakım maaşı yatan iller 2 Eylül! Hasta bakım-evde bakım parası sorgulama...

02.09.2020 - 12:27 | Son Güncellenme:

Evde bakım maaşı, hasta bakıma muhtaç vatandaşlara bakan yakınlarına ödenen maaş olarak geçiyor. Eylül ayının ilk günleri yaşanırken evde bakım maaşları yatan iller araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki 2 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

Evde bakım maaşı yatan iller 2 Eylül Hasta bakım-evde bakım parası sorgulama...

Evde bakım maaşı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın önemli çalışmaları arasında bulunuyor. Evde bakım maaşı sorgulama çeşitli şekillerde gerçekleştirilebiliyor. Evde bakım maaşları şehirlere göre farklı günlerde hesaplara yatırılabiliyor. İşte 2 Eylül evde bakım maaşları yatan iller ilgili detaylar...

Haberin Devamı

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşı bakiye takibi SMS yolu ile de gerçekleştirilebilir. Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Evde Bakım maaşı ödemelerini e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayınız. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.