Ekonomi Evim Türkiye fuarına 3 projesiyle katılıyor

Evim Türkiye fuarına 3 projesiyle katılıyor

30.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkerler Holding, 810 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Evim Türkiye fuarına 3 projesiyle katılıyor

Şirketin geliştirdiği gayrimenkul projeleri, fuar sayesinde Avrupa’da yaşayan Türkler ve Türkiye’ye yatırım yapmayı planlayan Avrupalılar ile buluşacak. Bu projelerden “Mahall Bomonti İzmir”, 45 bin m2’lik arazide yapılıyor.

Haberin Devamı

Pproje konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Mahall Bomonti İzmir projesi Konak, Alsancak, Karşıyaka ve Bornova ulaşım ağlarının merkezinde konumlanıyor. 1912’de Bomonti Ailesi tarafından kurulan fabrika binaları aslına uygun bir şekilde restore edilerek bomontiada konsepti ile İzmir’de yeme-içme, eğlence, alışveriş, iş ve sosyal yaşam alanında trendleri belirleyecek. d.ream gurubu markalarından The Populist, Monochrome, Babylon ve Günaydın’ın yanı sıra ilk kez burada kapılarını açacak yepyeni konseptleriyle İzmir’e daha da keyif katacak.

Ankara’ya yeni soluk

Şirketin “Mahall Ankara” projesinin konumlandığı bölgeyle birlikte her geçen gün giderek artan bir ivmeyle değer kazandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Eskişehir Yolu üzerinde yer alan Mahall Ankara, iş, yaşam, alışveriş ve eğlence alanı olarak öne çıkmasıyla birlikte; Metro, üniversiteler, bakanlıklar ve şehre yakınlığıyla sizlere yeni bir yaşam kültürü sunuyor. 64 mağaza, kafe ve restoranlarıyla Mahall Ankara içerisinde bulunan Mahall Çarşı, proje içerisindeki ofis çalışanlarına ve rezidans sakinlerine yeme içmeden alışverişe, eğlenceden spora kadar pek çok farklı seçeneği bir arada sunuyor.

45’er katlı kuleler

Türkerler Holding’in “Çiftçi Towers” projesi ise Çiftçiler Holding ile ortak hayata geçirilmiş durumda. Tasarımı İngiliz mimar John McAslan, iç mimarisi İtalyan FM Interior Design tarafından yapılan Çiftçi Towers, İstanbul’un en değerli lokasyonu olan Zincirlikuyu’da, 45’er katlı iki kuleden oluşuyor. Proje, tüm köprülere hakim muhteşem boğaz manzarası ve kolay ulaşım sağlayan merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Proje, 288 rezidans, ofis, 40 bin m2 kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, açık-kapalı havuzu, 434 m koşu parkuru, spa, rezidans sakinlerine özel lounge katı ve restoranlarıyla şehrin yüksek temposuna ışıltı katmaya hazırlanıyor.