Ekonomi EVSİD’de Talha Özger dönemi

EVSİD’de Talha Özger dönemi

15.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2020’yi 2.55 milyar dolar ihracatla kapatan ev ve mutfak eşyaları sektörünün çatı STK’sı Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) yeni başkanını seçti.

EVSİD’de Talha Özger dönemi

Derneğin 3. olağan seçimli genel kurulunda tek aday olan Talha Özger oyların tamamını alarak EVSİD’in yeni başkanı oldu. Yoğun ilgiyle gerçekleştirilen genel kurula Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, EVSİD Kurucu Başkanı Burak Önder, Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği (HISİAD) Başkanı Çetin Tecdelioğlu ve İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki katılım gösterdi.
Genel kurul sonrasında EVSİD’in ikinci Başkanı olan Talha Özger, yeni dönem hedefleri ile ilgili şöyle konuştu: “EVSİD olarak 6 senede yapmış olduğumuz organizasyonların ne kadar nitelikli sonuç odaklı olması için çalıştıysak bugünden sonra da devam edeceğiz. 2021- 2024 dönemi için her yıl en az 4 sektörel ticaret heyeti, yurtdışı fuar katılımı, eğitim programları ve yeni URGE projeleri kurguladık.”