Ekonomi Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi? Ödeme yapılmadığında kesilir mi? (2021)

Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi? Ödeme yapılmadığında kesilir mi? (2021)

29.04.2021 - 19:26 | Son Güncellenme:

Bugün 19:00 itibariyle tam kapanma süreci başlıyor. Toplam 17 gün sürecek olan tam kapanma günleri hakkında peş peşe sorular geliyor. Milyonlarca vatandaş tam kapanmada faturalar ertelendi mi öğrenmek istiyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları hakkında arayışa geçen vatandaşlara müjde geldi. Konuyla ilgili olarak enerji yönetimi dağıtım ve tedarikçilere gerekli bilgileri iletti. Vatandaşlar ise tam kapanmada elektrik, doğal gaz faturaları ertelendi mi? sorusunu araştırmaya başladı.

Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi Ödeme yapılmadığında kesilir mi (2021)

Son dakika haberleri arasında tam kapanma sürecine yönelik alınan kararlar yakından takip ediliyor. Bugün son dakika gelişmesi olarak faturalar hakkında haber geldi. Enerji yönetimi dağıtım ve tedarikçilere gerekli bilgileri iletti. Ülke genelinde gündeme gelen faturalar ertelendi mi sorusu büyük ilgi görmeye başladı. Peki Tam kapanmada elektrik, doğal gaz faturaları ertelenecek mi? (2021)

Haberin Devamı

FATURALAR ERTELENDİ Mİ? ELEKTRİK, DOĞAL GAZ FATURALARI ERTELENECEK Mİ?

Elektrik ve doğal gaz faturalarının son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrası yani tam kapanmanın bitmesiyle birlikte başlayacak.

Konut ve ticarethanelerin aylık 2 bin lirayı aşan ve ödenmeyen faturaları nedeniyle tam kapanma sürecinde kesinti olmayacak. Tam kapanma süresince ödeme olanağı bulamayan müşteriler ve genelge kapsamında kapalı olan iş yerleri için borçtan dolayı kesme işlemi yapılmayacak.

Zorunlu olmadıkça elektrik kesintisi olmayacak. Elektrik ve doğal gaz sayaç okuma faaliyetleri devam edecek. Arızalara en hızlı biçimde müdahale edilecek. Müşteri hizmetleri merkezleri müşterilerin ihtiyacını karşılamak için dönüşümlü olarak çalıştırılacak.