Ekonomi Finans Bank “ClubFinans Doctors’u tanıttı

Finans Bank “ClubFinans Doctors’u tanıttı

04.08.2010 - 11:54 | Son Güncellenme:

.

Finans Bank “ClubFinans Doctors’u tanıttı

Finans Bank Edirne’de, doktorlara finansal çözümlerin yanı sıra seyahat, tatil, eğlence, alışveriş gibi birçok konuda özel avantaj, fırsat ve indirimler sunan “ClubFinans Doctors” programını tanıttı.
Finansbank Perakende Bankacılık Pazarlama Koordinatörü Erkin Aydın, Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’nde gerçekleşen basın toplantısında yaptığı konuşmada, her zaman müşterilerine “dilediklerini sağlayan, daha iyi bir banka” olabilmek için çalıştıklarını söyledi.
Müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak ve o ihtiyaçlara cevap verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aydın, yeniliklerle ilklerin bankası olmaya devam edeceklerini belirtti.
Aydın, doktorlarımız dünyanın en önemli mesleğini yaptıklarını ifade ederek, “Bu nedenle ayrıcalıklı bir dünyayı da hak ediyorlar. Her zaman bizlerin kalbini dinliyorlar, ama çoğu zaman kendi kalplerinin sesini duymaya fırsat bile bulamıyorlar… Finansbank olarak, doktorlarımızın finansal ve kişisel ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla ClubFinans Doctors’u hayata geçirdik. Tüm doktorlarımızı, ClubFinans Doctors’un çok özel dünyasını deneyimlemeye davet ediyoruz” dedi.
Finansbank Bireysel Segmentler Yönetimi Grup Yöneticisi Onur Özkan ise ClubFinans Doctors’un doktorlara özel avantajları sunan bir program olduğunu söyledi.
ClubFinans Doctors’un ihtiyaç duyulan her an ve her şeyi önceden düşünmüş şekilde programa dahil doktorların yanında olacağını belirten Özkan, ayrıcalıkları şöyle sıraladı:
“ClubFinans Doctors, doktorlarımız için her şeyi önceden düşünüyor. Tatilden, yurt dışı seyahatleri öncesi havaalanında ayrıcalıklı hizmetlere, alışverişlerinde kendilerine özel avantajlardan, adrese teslim kuru temizleme hizmetine kadar sayısız ayrıcalık doktorlarımızı bekliyor. Yeni bir kente atandıklarında, ilk muayenehanelerini açtıklarında, arabalarını değiştirmeyi düşündüklerinde, (artık bir ev sahibi olmak istiyorum) dediklerinde ya da gelecekleri için yatırım yapmaya karar verdiklerinde, ClubFinans Doctors her zaman doktorlarımızın yanında olacak.”