Ekonomi Finansal Forum yayın hayatında

Finansal Forum yayın hayatında

23.12.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

Doğan Medya Grubu'na bağlı günlük ekonomi gazetesi Finansal Forum bugün yayın hayatına adım attı

Finansal Forum yayın hayatında

DOĞAN Medya Grubu'na bağlı yeni günlük ekonomi gazetesi Finansal Forum bugün yayın hayatına başladı. Finansal Forum, Türkiye'nin bir küreselleşme süreci içersine girme ihtiyacından doğdu. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Çırnaz, Finansal Forum'un daha önce çıkan mevcut gazetelerin pazar paylarına yönelik ve onlardan pay alma kaygısıyla çıkmadığını, amaçlarının mevcut pazarın genişletilmesi olduğunu vurguladı. Çırnaz, gazetenin yayın ilkelerini şöyle sıraladı:
"Rakamsız haber vermemeye dikkat edeceğiz. Spekülatif haberden mümkün olduğu kadar kaçacağız. Haberin kaynağına ulaşıp gitmek bizim için çok önemli bir ilke."
Finansal Forum Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Çırnaz, medya alanında teknolojik olarak Türkiye'nin geliştiğine inandıklarını, hem haberleri yurtdışından doğru bir şekilde iç piyasaya yansıtmaya çalışacaklarını, hem de iç piyasayı kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.
Finansal Forum haftada altı gün çıkacak. Türk ve dünya borsalarını günü gününe verecek. Ciddi bir ekonomi araştırma gazeteciliği yapılacak Finansal Forum'da arka planı olan ve ileriyi işaret eden habercilik anlayışına yer verilecek.
Milliyet Ekonomi servisi çalışanları olarak Finansal Forum'a yayın hayatında başarılar diliyoruz.
Bugün yayın hayatına başlayan Finansal Forum'un Genel Yayın Yönetmenliğini Gökhan Çirnaz üstlenirken, Can Kantar Yazı İşleri Müdürü, Can Baydarol ise Araştırma Müdürü olarak görev yapacak. Yayın danışmanlığını Mine Eder ve Caner Ertuna'nın yaptığı Finansal Forum, bayi satışının yanısıra abonelik sistemiyle de iş çevrelerine ulaştırılacak.