Ekonomi Forum İstanbul’da gündem: YATIRIM

Forum İstanbul’da gündem: YATIRIM

27.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Forum İstanbul, ulusal ve uluslararası düzeydeki fikir önderlerini 18’inci kez İstanbul’da bir araya getirecek. Forum’da, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın da katılması bekleniyor.

Forum İstanbul’da gündem: YATIRIM

29-30 Nisan tarihlerinde düzenlenecek etkinlik, Forum İstanbul Başkanı Haluk Sur, TİM Başkanı İsmail Gülle, ES Yatırım ve BMC Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ve Finans Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özlem Özgencil’in konuşmalarıyla başlayacak.

Haberin Devamı

Frenkel de geliyor

Açılış konuşmalarının ardından; JP Morgan Chase International Yönetim Kurulu Başkanı Jacob A. Frenkel söz alacak. Frenkel, ‘Dünya Ekonomisi: Zorluklar ve Beklentiler’ başlığı altında görüşlerini aktaracak. Zirvede; Geleceğin Dünyasının Yeni Hikayesi, Yarının Finansal İhtiyaçları Nasıl Karşılanacak?, Kuşak ve Yol İnsiyatifi: Bir Yoldan Daha Fazlası, Globale Yön Veren Türk Markaları, Geleceğin Endüstrisini Kurmak İçin Sürecin Neresindeyiz?, Dijitalleşme ile Finans Sektörünün Dönüşümü, Geleceğin Hikayesinde E-Ticaret Ekosistemi, Geleceğin Eğitim Sistemi’ oturumlarında 40 kanaat önderi söz alacak.

Yeni hikayenin finans ihtiyacı

‘Yarının Finansal İhtiyaçları Nasıl Karşılanacak?’ başlıklı günün ikinci oturumunda Forum İstanbul Onursal Başkanı Yavuz Canevi moderatörlüğünde; G Consulting Kurucu Ortağı ve Başkanı Mustafa Gözalan, TSKB Genel Müdür Yardımcısı Hasan Hepkaya ile IIF eski Başkanı Hung Tran söz alacak. Uluslararası yatırım fonlarının stratejileri, FED kararları ve Merkez Bankalarının kararlarının nasıl şekilleneceği ve küresel istikrarın nasıl finanse edileceği finans piyasasının uzman isimlerince tartışılacak.