EkonomiGenç tasarımcılar ödüllerine kavuştu

Genç tasarımcılar ödüllerine kavuştu

24.10.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nda finale kalan projeler arasında dereceye giren yarışmacılar düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Genç tasarımcılar ödüllerine kavuştu

 

UTİB Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, yarışmanın düzenlendiği on yıl boyunca dereceye giren genç tasarımcıların yüzde 97’sinin tekstil sektöründe çalışmaya başlamasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

UTİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Yarışma Komitesi Başkanı Aslı Türkün Karaçor da yarışmaya on yılda 2 bin başvuru aldıklarını, 132 kişinin ödüllendirildiğini, 10 kişinin de yurt dışında eğitim hakkı kazandığını söyledi.

KEŞFETYENİ
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu
İki ünlü sevgiliden aşk dolu poz! Yeni saçları olay oldu

Cadde | 07.06.2025 - 08:44

Son dönemin en popüler oyuncularından Kubilay Aka, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını pembeye boyayan Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile dudak dudağa bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Yazarlar