Ekonomi Gençlerden sosyal sorumluluk atağı

Gençlerden sosyal sorumluluk atağı

15.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın 1998 yılında kurduğu Anadolu Aslanları Derneği'nin gençlik kuruluşu Genç ASKON, sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme geldi. Londra, Almanya, Çin, Tayland ve Bangladeş'te şubelerini faaliyete geçiren dernek, Kurban Bayramı'nda Arakan'a kurban bağışı yaptı.

Gençlerden sosyal sorumluluk atağı

Üç binin üzerinde köpeğe ev sahipliği yapan Yedikule Hayvan Barınağı'nı da ziyaret eden dernek üyeleri, 'Genç Bülten' projesiyle gençliğin, sokağın nabzını tutan bir projeye imza attı. Vatandaşların düşüncelerini sosyal medyadan paylaşan ekip, hazırladıkları raporlarla da iş dünyasının sosyal projelere katkısının artmasını hedefliyor.

Haberin Devamı

Genç ASKON Dijital Dönüşüm ve İletişim Birim Başkanı Eyyüp Açık, bu projeyle sokağın nabzını tutabilmeyi amaçladıklarını, insanların sorunlarını, taleplerini ve yorumlarını dinlemek adına Genç Bülten projesini hayata geçirdiklerini ifade etti.

Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca, "Yaptıklarımızı asla kafi görmüyoruz daha çok ve daha büyük işler yapmak azminde ve mecburiyetindeyiz" dedi.

Yazarlar