Ekonomi Getir’den ikinci satın alma geldi

Getir’den ikinci satın alma geldi

24.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Getir, yurt dışında ikinci satın almaya imza atıyor. İngiltere’nin hızlı teslimat uygulaması Weezy’i satın almak üzere bağlayıcı sözleşmeleri imzalayan firma, ülkedeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Getir, temmuz ayında da Güney Avrupa’da faaliyet gösteren hızlı teslimat servisi BLOK’u satın almıştı.

Getir’den ikinci satın alma geldi

 

İlk yurtdışı açılımını sene başında Londra’da başlatan ve en son ABD’ye girerek 3 kıtada 9 ülkede faaliyet gösteren Getir, Weezy’nin 700 civarındaki çalışanını da bünyesine katarak İngiltere’deki operasyonlarını büyütecek. Londra, Liverpool, Birmingham, Manchester dahil olmak üzere 15 şehirde faaliyet gösteren Getir, Weezy’nin satın alınmasıyla İngiltere’de büyümeye devam edecek.

Haberin Devamı

Getir Kurucusu Nazım Salur, bir yıldan kısa sürede yurt dışında pek çok başarıya imza attıklarını belirterek, “Birkaç hafta önce ABD’de hizmete başladık. Yurt dışındaki büyümemizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Henüz genç bir girişim olmasına rağmen bölgesinde önemli yer edinmeyi başaran Weezy ile iş yapış biçimimizin ve kültürel yaklaşımımızın son derece uyumlu. Bu nedenle Getir’e büyük katkı sağlayacağına inanarak Weezy’i bünyemize katıyoruz” dedi.