Ekonomi Getir’in hizmet verdiği 6’ncı ülke İspanya oldu

Getir’in hizmet verdiği 6’ncı ülke İspanya oldu

16.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa’da büyümesini sürdüren Getir, İngiltere, Hollanda, Almanya ve Fransa’nın ardından Barselona ve Madrid’de hizmet vermeye başlayarak İspanya pazarına giriş yaptı.

Getir’in hizmet verdiği 6’ncı ülke İspanya oldu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz temmuzda İspanya merkezli market teslimat uygulaması BLOK’u alan Getir, İspanya’daki hizmetine Barcelona ve Madrid ile başladı.

Haberin Devamı

İki ayda 19 depo açarak İspanya’da hizmet vermeye başlayan Getir, yeni şehirlere de yayılmayı planlıyor. Getir, 2021’in ilk 6 ayında 1 milyar dolara yakın yatırım alarak 7.5 milyar doların üzerinde değerlemeye ulaştı. Şu anda İngiltere’de Londra, Liverpool, Birmingham, Manchester, Cardiff, Brighton, Bristol ve Southampton’da, Hollanda’da Amsterdam’da, Almanya’da Berlin’de ve Fransa’da Paris’te hizmet veren Getir, iş modelinin standartlarını yeni giriş yaptığı ülke ve şehirlerde de belirlemeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Getir’in sonraki hedefi İtalya ve Portekiz. Yılın son çeyreğinde Amerika pazarına girmeyi planlayan Getir, yurt dışında 9 ülkede hizmet veriyor olacak.