Ekonomi Girişimci kadınları güçlendirmeye devam

Girişimci kadınları güçlendirmeye devam

14.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hepsiburada, deprem bölgesinde girişimci kadınları ve yerel üreticileri güçlendirmeye devam ettiğini duyurdu.

Girişimci kadınları güçlendirmeye devam

Hepsiburada, depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir, kalıcı refahın sağlanmasını desteklemek için 1 ay önce açıkladığı ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ programı kapsamında mart ayında deprem bölgesinden 400 yeni girişimci platformda satışa başladı. Yapılan açıklamaya göre depremin ardından esnaf ve KOBİ’lerin işlerini hızla toparlamalarına destek olmak amacıyla ilk günden itibaren bölgede çalışmalar yürüten Hepsiburada ‘Her Sipariş, Bir Destek’ projesiyle deprem bölgesinde faaliyet gösteren üretici, satıcı ve kadın girişimci ve kooperatiflerinin ürünlerini satışa sunarken işletmelere önemli destek ve avantajlar sunuyor.

Haberin Devamı

‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ Programı kapsamında yürütülen ‘Her Sipariş Bir Destek’ projesinde deprem bölgesindeki satıcılar mart ayı içerisinde toplam satış hacimlerini 250 milyon TL’nin üzerine çıkardı. 10 Nisan itibariyle Deprem Bölgesinde toplam 1.650 girişimci kadın ve kadın kooperatifi Hepsiburada’da satış yapmaya devam ediyor.

‘Bir Gülüş Yeter’

Hepsiburada, bölgede yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de depremden etkilenen çocuklar, gençler ve aileleri için destek çalışmalarına başladı. ‘Hepsiburada Sözü’ sloganıyla deprem bölgesine yönelik pek çok projeyi hayata geçireceğini taahhüt eden Hepsiburada, çocuklara yönelik gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ‘Bir Gülüş Yeter’ kapsamında Hatay ve Gaziantep’te etkinlikler düzenledi.