Ekonomi GNÇ’liler için indirimli BinBin

GNÇ’liler için indirimli BinBin

12.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkcell, gençlere özel geliştirdiği uygulaması GNÇ’yi kullananların paylaşımlı scooter BinBin’den indirimli faydalanması için iş birliğine gitti.

GNÇ’liler için indirimli BinBin

Konuyla ilgili açıklamada şu bilgi verildi: “BinBin tarafından dağıtılacak 24 bin adet indirim kodu ile operatör fark etmeksizin tüm GNÇ kullanıcıları, ayda bir kez BinBin scooterların bulunan yerlerde istedikleri zaman indirimli scooter kullanabilecek.” Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon şunları kaydetti: “GNÇ ile gençlere birçok alanda farklı fırsat ve yenilikler sunmak için çalışıyoruz. Faydalarımızın eğlenceli ve pratik olmasının yanı sıra sürdürülebilir çevre prensiplerine de uygun olmasına da dikkat ediyoruz. Bu kapsamda BinBin’le yaptığımız iş birliğiyle gençlerimizin doğa dostu ulaşım aracıyla seyahat etmesine vesile olmayı amaçlıyoruz.”

Açıklamada GNÇ’lilerin bu imkandan nasıl yararlanacağı şöyle anlatıldı: “GNÇ ve BinBin uygulamaları indirilir ve GNÇ uygulaması üzerinden BinBin indirim kodu alınır. Alınan indirim kodu BinBin uygulaması içerisindeki “Hediyelerim” sekmesine girilerek indirim aktif hale getirilir ve 10 TL hediye ile ilk sürüş keyfi yaşanır.”