Ekonomi ‘Hedefimiz 5 yılda 250 bin kullanıcı’

‘Hedefimiz 5 yılda 250 bin kullanıcı’

13.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vestel ile Türk Telekom Vestelcell ismi ile yeni bir faturalı mobil hizmetini hayata geçirdi. Vestelcell, Türk Telekom’un mobil iletişim hizmeti aracılığı ile kullanıma sunulacak. Vestelcell faturalı hatlara, yaklaşık bin noktada, sadeleştirilmiş ve  kullanıcıya uygun fiyatlı çözümler sunan tarifelerle ulaşılabilecek.

‘Hedefimiz 5 yılda 250 bin kullanıcı’

EKONOMİ SERVİSİ - Vestel CEO’su Turan Erdoğan, sadece bir beyaz eşya ve TV üreticisi değil, bir teknoloji şirketi olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Mobil iletişim kanallarında yeni uygulamalar ve katma değer yaratma amacıyla çıktığımız bu  yolda, ülkemizdeki mobil iletişim kullanıcılarına ve sektörümüze yeni uygulamalar sunacağız. Türk Telekom iş birliğimizle Vestelcell ile ilk hedefimiz 5 yılda 250 bin kullanıcıya ulaşmak.”

Haberin Devamı

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal da şu bilgileri verdi:

“Yerli ürün ve teknolojiler geliştiriyor, destekliyor, ülkemizin geleceği için birçok farklı projeye imza atıyoruz. Türkiye’nin alanlarındaki lider markalarından olan iki milli değeri Türk Telekom ve Vestel’in sinerjisi ile ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yerli ürün ve teknoloji kullanımını daha da artırmayı amaçlıyoruz.”