Ekonomi HEP İstanbul bayramı yıl sonuna kadar uzattı

HEP İstanbul bayramı yıl sonuna kadar uzattı

09.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgede geliştirilen HEP İstanbul, bayramdan önce başlayıp devam eden kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

HEP İstanbul bayramı yıl sonuna kadar uzattı

‘Oturunca Öde’ kampanyası kapsamında HEP İstanbul projesinden konut alanlar, ilk kredi taksitlerini Mayıs 2017’de evlerinde oturmaya başlayınca ödeyecekler. Nisan 2017’de hayatın başlayacağı HEP İstanbul’da ‘Oturunca Öde’kampanyası kapsamında ev alanlar, yüzde 25 peşinat ödeyerek 330 bin liradan başlayan fiyatlar ve 120 aya varan vade oranıyla ev sahibi olabilecek.
Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “HEP İstanbul avantajlı konumu, sosyal olanakları, ödeme koşulları ile bir bütün olarak ev sahiplerinin “Hayatının Evi” olmaya aday. 2016 yılı sonuna kadar sürecek bir kampanya başlattık. Evlerini seçip sözleşmelerini şimdi imzalayan HEP İstanbullular kredilerini sanki teslimde kullanmış gibi Mayıs 2017’de kredi taksit ödemelerine başlayacak. Böylece hem fiyat artışlarıından etkilenmeyecekler hem de 3 bin 839 liradan başlayan taksitlerini ödemeye evlerini teslim aldıktan sonra başlayacaklar” diye konuştu.