Ekonomi Huawei’den yeni işletim sistemli ürünler serisi

Huawei’den yeni işletim sistemli ürünler serisi

25.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Huawei, yeni işletim sistemi HarmonyOS’un yanısıra MatePad 11, Watch 3 serisi akıllı saatleri ve FreeBuds 4 kablosuz kulaklığını tanıttı. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Yeni Ülke Müdürü Allen Yao’nun tanıttığı yeni ürün gamı Türkiye’de satışa sunuldu.

Huawei’den yeni işletim sistemli ürünler serisi

 

HarmonyOS’in, kulaklıklar, otomobil ana üniteleri, akıllı TV’ler ve cep telefonlarına kadar birçok cihaz formu arasında sorunsuz bir etkileşimi destekleyeceğini kaydeden Yao, “Farklı akıllı cihazları tek bir süper cihaz olarak ele alan tüm cihazların ortaklaşa çalıştığı yeni bir ekosistem sunuyoruz. Kovid - 19 tüm topluma ve sektöre öngörülemeyen zorluklar getirdi. Ancak müşteri ekosistemimiz için yenilikçi ürünler sunmaktan asla vazgeçmedik. MatePad 11, FreeBuds 4, Watch 3 Serisi pazara değer katmaya hazır” dedi. 

Haberin Devamı

Üretkenliğe destek

 Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Eko Sistem İş Geliştirme Müdürü Kaan Arlı, yeni ürünlerle ilgili olarak, “MatePad 11, akıllı telefonlardan PC’lere ve akıllı TV’lere kadar uzanan bir skalada diğer cihazların yeteneklerini kullanabilir” bilgisini verdi.