Ekonomi İNDER’de başkan yine Durbakayım

İNDER’de başkan yine Durbakayım

27.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi. İNDER, Nazmi Durbakayım’ın 3. Dönem başkanlığı ile yola devam kararı aldı.

İNDER’de başkan yine Durbakayım

Yeni dönemde sektörde aciliyeti olan konulara odaklanılması gerektiğini kaydeden Durbakayım, kentsel dönüşüm hamlesine yeni bir ivme kazandırılması ve çözüm odaklı adımların atılmasının, Emlak Katılım Bankası’nın sektöre yeni ufuklar açacak hamleleri yapmasının önemine değindi.

Haberin Devamı

Derneğe kadın eli değiyor

Genel kurul toplantısında, kadınların yapı sektöründeki göz ardı edilen katkısı ve güçlü duruşuna vurgu yapıldı. Bu duruşla İNDER, başta yönetim kurulu olmak üzere icracı diğer kurullarda da aktif görev yapacak iş kadınlarına yer verdi.

Nazmi Durbakayım’ın başkanlık yapacağı yeni dönemde, yönetim kurulunda Engin Keçeli, Emre Çamlıbel, Abdullah Baysal, Salih Kuzu, Mehmet Reşit Gediz, Kubilay Salihvatandaş, Kürşat Coşkun Ufuk, İrfan Aşçıoğlu, Fatih Albayrak, Yener Yıldırım, Fatih Haldız, Ensar Saral, Ayten Babaoğlu ve Nimetullah Kaya yer alıyor.

Yazarlar