Ekonomiİş yeri ve depolar kiraya veriliyor

İş yeri ve depolar kiraya veriliyor

05.04.2022 - 15:43 | Son Güncellenme:

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı'ndaki iş yeri ve depolar kiraya veriliyor.

İş yeri ve depolar kiraya veriliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı'ndaki iş yeri ve depoların kiralanması için ihale düzenleyecek.

Haberin Devamı

Toplam 100 adet iş yeri ve depo, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesini göre kapalı zarf usulüyle kiraya verilecek. İhale, 14 Nisan 2022 tarihinde Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 5 adresindeki Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında Encümen huzurunda saat 14.00’te yapılacak.

İhale şartnameleri çalışma saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kira işleri Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilir.

Detaylar için tıklayınız

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler