Ekonomi İstanbul’a villa projesiyle giriş yaptı

İstanbul’a villa projesiyle giriş yaptı

23.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar liralık yatırım değerinde çeşitli projelerini hayata geçiren Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ adındaki projesiyle ilk adımını attığını duyurdu.

İstanbul’a villa projesiyle giriş yaptı

EKONOMİ SERVİSİ - İstanbul’daki proje dahil, şu anda şirketin 9 milyar lira yatırım değerinde, 8 ayrı projeyi aynı anda yürüttüğü açıklandı. İstanbul Büyükçekmece’de yapılacak proje, müstakil yaşam alanları sunacak. ‘Çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış yaşam’ olarak da tanıtılan projede, 3+1’den 6+1’e kadar çeşitli alternatiflerde 96 villa satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nefes İstanbul’un doğadan ilham alan, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin hakim olduğu bir proje olarak açıklarken, “Proje, özellikle geniş alanları ile öne çıkıyor. Yüzde 80’i yeşil alandan oluşan 123 bin metrekarelik arsada inşa ediliyor” dedi.

Mesut Sancak, Folkart’ın, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi yeni adımlarıyla, sanayide derinleşen Saya Grup’un bir iştiraki olduğunu belirtirken; şirketin İstanbul ile birlikte, gelecek dönemde, özellikle Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da yeni yatırımlar planladığını söyledi.