Ekonomi Kadraja sığmayan dev!

Kadraja sığmayan dev!

01.10.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Bu yıl 115. düzenlenen Paris Otomobil Fuarı, iki günlük basın gösteriminin ardından bugün kapılarını otomobil severlere açtı. Pek çok firma yine ürettiği konsept otomobillerle hayali gerçeğe dönüştürdü.

Kadraja sığmayan dev

Fuarda en dikkat çekici modellerin başında Mercedes Benz'in lüks sınıfa özel Vision Mercedes-Maybach 6'sı oldu.
Yaklaşık 6 metre uzunluğuyla Vision Mercedes-Maybach görenleri şaşırttı.

Haberin Devamı

Aero-Coupé’nin görkemli zamanlarına gönderme yapan 2+2 kişilik otomobil, bu geleneği bir anlamda geleceğe taşıyor. Klasik tasarım öğelerini abartılı bir şekilde yeniden yorumlayan coupe bir elektrikli otomobil olarak tasarlandı. Elektrikli motor 750 PS (550 kW) güç üretirken aracın altına gizlenen ince bataryalar 500 km’lik bir menzil sağlıyor.

Kadraja sığmayan dev


Yeni Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé

Mercedes'in fuarda ilgi çeken bir diğer modeli de Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé oldu. Bu otomobil sportif ve şık bir tasarım, kendine özgü sürüş performansı ve oturma pozisyonu, iç mekân fonksiyonelliği ve asfalt dışı yollarda da üstün yol tutuşu gibi SUV sınıfına ait karakteristik özellikleri bir arada buluşturuyor. 367 PS (270 kW) güç üreten 3,0 litrelik V6 silindirli çift turbo beslemeli motor, vites değiştirme sürelerini kısaltılan 9G-TRONIC otomatik şanzıman ve arka aks ağırlıklı dört tekerlekten çekiş sistemi AMG 4MATIC son derece atak ve dinamik bir yol performansı sunuyor.

Haberin Devamı

BİR DÜĞMEYLE YERDEN YÜKSELİYOR

GLC 43 4MATIC Coupé aynı zamanda asfalt dışı yollarda da gezinti yapmaya imkân tanıyor. Aracın yerden yüksekliği tek bir düğme ile arttırılabilirken havalı süspansiyon sistemi her daim ideal araç yüksekliğini ayarlıyor.

Yeni Mercedes-AMG GT modeli

Mercedes-AMG 2016 Paris Otomobil Fuarı çerçevesinde GT ailesini genişletmeye devam ediyor. Mercedes-Benz spor otomobillerinden beklenen her türlü özelliği sunan en özel araç olma ünvanına sahip Mercedes-AMG GT ailesinin yeni üyesi

Mercedes-AMG GT R da fuarda sergilenen araçlar arasındaydı. Daha da sportifleşen tasarımı ile yeni Mercedes-AMG GT R, fuarın en ilgi çekici modelleri arasında yerini aldı.

Kadraja sığmayan dev

RENAULT 'TREZOR'LA ŞOV YAPTI

Yaklaşık 150 yeni modelin tanıtıldığı fuarda, Fransız Peugeot, Citroen ve Renault kendi evlerinde olmanın avantajını kullanarak geniş stantlarıyla şov yaptı.
Renault, Paris Otomobil Fuarında, Türkiyede üretilen yeni Megane Sedan ve konsept otomobil TREZOR'un dünya promiyerini gerçekleştirdi.
Türkiyede Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilen yeni Megane Sedan ve elektrikli bir GT olan TREZOR konsept otomobili tasarımıyla büyük dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kadraja sığmayan dev

Kadraja sığmayan dev


FUARDA 'MADE İN TURKEY' DAMGASI

115. Paris Otomotiv Fuarı’nın en büyük özelliği Türkiye'de üretilen pek çok modelin de sergilenmesiydi. Fuarda adeta Türkiye rüzgarları esti. Bu modeller özellikle ilgi odağı oldu.
Toyota Adapazarı fabrikasında üretimi başlayan ülkemizin ilk SUV'u C-HR, dünyada sadece Bursa'da üretilecek Renault Megane Sedan, önümüzdeki ay öncelikle ülkemizde satılmaya başlayacak Honda Civic Sedan Paris'te görücüye çıktı. Tümüyle yeni modeller dışında yine ülkemizde üretilen Renault Clio ve Hyundai i10 da kapsamlı bir makyaj sonrası taze yüzleriyle ziyaretçilerle buluştu.
Standart ve hemen satışa sunulacak yeni modeller dışında fuarda, süper spor otomobiller, en yeni elektrikli modeller ve büyük SUV'lar da sahne alıyor.



16 EKİM'E KADAR AÇIK

Resmi açılışını bugün yapan fuar 16 Ekim'e kadar ziyaretçilere açık olacak. 2014 yılında 1.2 milyondan fazla ziyaretçiyi çeken Paris Otomobil Fuarı'nda bu yıl katılım ve ziyaretçi rekorunun kırılması bekleniyor.

DEVLER KATILMADI

Bunu yanı sıra daha önce Cenevre, Detroit ve Çin dışında hiçbir fuarda yer almayacağını açıklayan Volvo'nun bu kararının şoku geçmemişken, Paris'e Aston Martin, Ford, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce ve Mazda katılmayacağını açıkladı. Katılım maliyetinin 20 milyon Euro gibi yüksek bedellere ulaşması yüzünden markaların bu kararı aldığı konuşuluyor.