EkonomiKarayipler’de dördüncü limanı portföye ekledi

Karayipler’de dördüncü limanı portföye ekledi

10.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Global Yatırım Holding bağlı kuruluşu kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding (GPH), Karayipler’de dördüncü limanını portföyüne eklediğini duyurdu. Nassau, Antigua ve San Juan’dan sonra GPH, Saint Lucia Limanı’nın kruvaziyer operasyonlarını 30 yıl süre ile yürütecek.

Karayipler’de dördüncü limanı portföye ekledi

Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Kutman, “Dünyanın en büyük kruvaziyer limanı işletmecisi unvanımızı, bünyemize kattığımız her yeni liman ile birlikte daha da pekiştiriyoruz. Akdeniz Çanağı’ndaki payımız yüzde 40’a çıkmıştı. Şimdi de dünyanın en büyük kruvaziyer pazarı olan Karayipler’de 4. limanı portföyümüze kattık” dedi.

KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar