Ekonomi KOÇ AİLESİNE TAZİYE AKINI

KOÇ AİLESİNE TAZİYE AKINI

23.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatının ardından iş, sanat ve spor dünyası Koç Ailesi’ni yalnız bırakmadı.

KOÇ AİLESİNE TAZİYE AKINI

Spor yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Koç için taziyeler, Elmadağ Divan Oteli’nde kabul edilmeye başlandı. Dünden itibaren 7 gün boyunca saat 16.00 ila 19.00 arası sürecek taziyeleri kabul etmek için ilk gün Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç Divan Oteli’ne geldi.

Haberin Devamı

Biden’dan başsağlığı

İş dünyasından gelenler arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Coca Cola CEO’su Muhtar Kent ve TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran da vardı.

Sanatçılardan Ajda Pekkan, Zülfü Livaneli, Emel Sayın, spor dünyasından Fatih Terim, Adnan Polat, Ali Şen taziye ziyaretine gelirken, eski genelkurmay başkanları Yaşar Büyükanıt ile İlker Başbuğ da Divan Oteli’nde Koç Ailesi’ne başsağlığı diledi. ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden da dün çalışma ziyareti çerçevesinde geldiği İstanbul’da, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşmasında yaptığı konuşmaya, Mustafa Koç için taziyede bulunarak başladı.

Yazarlar