Ekonomi Kuveyt Türk ve Türk Hava Yolları milde işbirliğine gitti

Kuveyt Türk ve Türk Hava Yolları milde işbirliğine gitti

13.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kuveyt Türk, Türk Hava Yolları (THY) ve Mastercard  ile yaptığı anlaşmayla Miles&Smiles ortaklığına dâhil olan ilk katılım finans kuruluşu oldu.

Kuveyt Türk ve Türk Hava Yolları milde işbirliğine gitti

EKONOMİ SERVİSİ - Kuveyt Türk’ün, THY ve Mastercard ile yaptığı anlaşma Sabancı Müzesi The Seed’de tanıtıldı. Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“İlklerimizi bu sefer havacılık sektörüne taşıyoruz. Türk Hava Yolları ve Mastercard ile yaptığımız iş birliği sayesinde, Miles&Smiles’ın ayrıcalıklı dünyasının güçlü oyuncularından biri, katılım finans dünyasının ise ilk temsilcisi olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bireysel ve tüzel müşterilerimize sunacağımız Miles&Smiles kredi kartlarının yanı sıra sektörde bir ilki gerçekleştirerek mil kazandıran banka kartı da hazırladık.”

THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise daha iyisini gerçekleştirme hedefiyle yolcularına seyahatlerinde güven ve konforun yanında kusursuz bir seyahat  deneyimi sunmak için çalıştıklarını söyledi. Olmuştur, “Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları’nın sadakat programı Miles&Smiles’ın ve ülkemizin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın program ortaklığını duyurmaktan  mutluyuz” dedi.