Ekonomi Mali müşavire dijital Kalfa’m

Mali müşavire dijital Kalfa’m

13.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sistem Global Danışmanlık, Kalfa’m Projesi’ni hayata geçirdi. Kalfa’m, mali müşavirlerin günlük iş yükünü azaltırken, teknoloji destekli yeni nesil servis hizmetiyle mali müşavirlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunacak. Kalfa’m ile mali müşavirlerin iş yükününün yüzde 80 azalması planlanıyor.

Mali müşavire dijital Kalfa’m

 

Mali müşavirleri rutin iş yükünden kurtaracak olan Kalfa’m, onların gerçek müşterilerine odaklanmalarını, reel ve yönlendirici mali müşavirlik hizmeti yapmaya yönlendirecek.

Haberin Devamı

Sistem Global Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karslıoğlu, “Kalfa’m  mali müşavirlik sektörünün en yenilikçi adımlarından biridir. İş hacimlerinin büyümesine paralel, insan kaynağı ihtiyacı da büyüyor. Bugün sayısı elli bini geçen mali müşavirlik ofislerinin hiç olmadığı kadar güvenilir bir yardımcıya, kalfaya ihtiyacı var” dedi.

Hizmet ihracı...

Sistemi bir ay önce hayata geçirdiklerini anlatan Karslıoğlu, “Mali müşavirlere ‘kalfalığı biz yapalım ustalığı siz yapın’ diyoruz. 1 ay içinde 5 ofisle çalışmaya başladık. 12 ofiste teklif aşamasındayız. İki yıl sonuna  70-100, 5 yılda da bini aşkın ofise hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Bu operasyonları yurtdışındaki firmalara da hizmet verebilir hale getirebileceklerini belirten Karslıoğlu, hâlihazırda 50 kişilik ekipleri olduğunu söyledi.