Ekonomi MANAŞ, bininci halk otobüsünü üretti

MANAŞ, bininci halk otobüsünü üretti

13.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

MANAŞ, bininci halk otobüsünü üretti

MANAŞ, bininci halk otobüsünü üretti


MANAŞ, Ankara tesislerinde A60 serisinden bininci MAN SL 222 tipi otobüs üretti. MANAŞ'ın bininci otobüsü İzmir Fuarı'nda sergilendikten sonra müşteriye teslim edilecek.

Darüşşafaka'da kış etkinlikleri başlıyor

       Darüşşafaka Spor Kulübü'nün yaz etkinleri öğrencilerin başarı belgesi almasıyla birlikte sona erdi. Kış dönemi programının 18 Eylül'de başlayacağı kulüpte çalışmalar lisanslı antrenörler tarafından yaptırılacak.

Transteknik'e yeni genel müdür

       Transteknik Büro Sistemleri'nin başına Adnan Paputçu getirildi. Ankara Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik mezunu olan Paputçu, 1991 - 1997 yılları arasında Groupe Schneider'de, 1997 - 1999 yılları arasında da Escort Computer'de çalıştı.

Nokia KVK'DA

       KVK Mobil Telefon A.Ş ürünlerine Nokia GSM telefonlarını da ekledi. Nokia GSM cep telefonları Turkcell hatlı olarak pazarlanıyor. Nokia ürünleri ayrıca Turkcell şebekesini kullanan hazır kart ve muhabbet kartı ile birlikte satın alınabiliyor. Nokia'nın ürünleri Türkiye'nin de dahil olduğu 130'dan fazla ülkede satılıyor.

Donut'ta kampanya

       Dünyanın bir numaralı kahve zinciri Dunkin Donuts, "3 Donut Alana 1 Donut Bedava" kampanyası başlattı. Eylül ayı boyunca devam edecek olan kampanyada 58 çeşit donut ürünü yer alıyor.