Ekonomi Bugün marketler saat kaça kadar açık olacak? Hafta sonunda marketler açık mı?

Bugün marketler saat kaça kadar açık olacak? Hafta sonunda marketler açık mı?

11.12.2020 - 14:26 | Son Güncellenme:

Market çalışma saatleri vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam saat 21:00 itibariyle başlayacak olan sokağa çıkma yasağı kapsamında iki gün boyunca kesintisiz süre ile 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Marketlerden ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar marketler bugün saat kaça kadar açık, hafta sonu marketler açık olacak mı sorularına yanıt aramayı sürdürüyor. Peki Marketler bugün saat kaça kadar açık olacak?

Bugün marketler saat kaça kadar açık olacak Hafta sonunda marketler açık mı

Market çalışma saatleri son günlerin en fazla araştırma konusu olan cümleleri arasında yer almaya devam ediyor. Yeni alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde hafta içi akşam saat 21:00'dan sonra sokağa çıkmak yasaklanırken hafta sonunda ise 81 ilde kesintisiz süre ile sokağa çıkma yasağı kararları alınmıştı. Alınan kararlar doğrultusunda ise marketlerin çalışma saatleri ile ilgili düzenleme de yapılmıştı. Peki Marketler bugün saat kaçta açılıyor/kapanıyor?

Haberin Devamı

HAFTA İÇİ MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR/KAPANIYOR?

Hafta içi günlerinde marketler sabah sat 10:00'da açılıyor akşam saat 20:00'a kadar hizmet vermeye devam ediyor

HAFTA SONU MARKETLER AÇIK MI?

Kesintisiz sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu günlerinde marketler 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Hafta sonu günlerinde marketlerde alkol satışı yapılmazken 20 yaş altı ve 65 yaş üstü bireylerinde kendilerine en yakın olan markete gidip gelmeleri de yasak!