Ekonomi 19 Mayıs Milli Piyango özel çekilişi! 4 milyon TL’lik büyük ikramiye tam bilete çıktı

19 Mayıs Milli Piyango özel çekilişi! 4 milyon TL’lik büyük ikramiye tam bilete çıktı

Milli Pyango 19 Mayıs özel çekilişi gerçekleşti. Her ayın 9-19 ve 29'unda düzenlenen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Milli Piyango'nun bu ay içerisindeki ikinci çekilişi 19 Mayıs özel çekilişi adı altında yapıldı. Büyük ikramiyenin 4 milyon TL olduğu Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama ekranı ise haberimizde!

19 Mayıs Milli Piyango özel çekilişi 4 milyon TL’lik büyük ikramiye tam bilete çıktı

Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişi yapıldı. Her ayın 9-19 ve 29'unda gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde 1 talihli 4 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi oluyor. 10 talihli 1 milyon TL, 200 bin talihli 30 TL ve 54 talihli ise teselli ikramiyesi olarak 4 bin TL tutarında ikramiye kazanıyor.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO 19 MAYIS ÖZEL ÇEKİLİŞ SONUCU SIRALI TAM LİSTE

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinde büyük ikramiye İstanbul Fatih’te satılan tam bilete çıktı. 4 milyon TL’lik büyük ikramiye 6, 9, 0, 9, 3, 4 numaralarına isabet ederken, amorti çıkan numaralar ise 3 ve 8 oldu.

Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada: “Milli Piyango 19 Mayıs çekilişinde 4 milyon TL’lik büyük ikramiye İstanbul Fatih’te satılan tam bilete isabet etti. 4 milyon TL kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz” ifadelerine yer verildi.

19 Mayıs özel çekilişi www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayımlandı. İşte kazananan kategoriler ve şanslı numaralar:

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO SONUCU SORGULAMA EKRANI...

19 Mayıs Milli Piyango özel çekilişi 4 milyon TL’lik büyük ikramiye tam bilete çıktı

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ KURALLARI

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Alınan ve ikramiye kazanan bilet tam bilet ise ikramiyenin tümü, yarım bilet ise ikramiyenin yarısı, çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır.

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösterir ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunur. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki numara çekilir. Son basamağı bu iki numaradan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanır.

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/milli-piyango-oyun-kurallari adresinden ulaşılabilir.