Ekonomi Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu! 9 Nisan Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama linki

Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu! 9 Nisan Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama linki

09.04.2021 - 18:16 | Son Güncellenme:

Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı. Her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Milli Piyango'nun Nisan ayı içerisindeki ilk çekilişi bugün gerçekleşti. Büyük ikramiye için heyecan doruktaydı. Bugün yapılan Milli Piyango çekilişinde amorti numaraları 2 ve 6 oldu. Peki Milli Piyango 9 Nisan bilet sorgulama nasıl yapılır? İşte 9 Nisan Milli piyango çekiliş sonuçları...

Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu 9 Nisan Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama linki

Milli Piyango 9 Nisan çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. Her ayın 9-19 ve 29'unda gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Milli Piyango'nun Nisan ayı içerisindeki ilk çekilişi bugün gerçekleşti. Milli Piyango 9 Nisan çekilişinde dağıtılacak olan ikramiye tutarı 4 milyon TL olarak açıklandı. 

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı.

Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu 9 Nisan Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama linki

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO 9 NİSAN ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA BAŞLADI?

Milli Piyango 9 Nisan çekilişi 15:30'da başladı. 15:30'da başlayan çekiliş 17:30'da gerçekleştirilecek olan amorti ve büyük ikramiye çekilişi ile devam edecek. Milli Piyango çekilişini canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden ve milli piyango online üzerinden takip edilebilecek.