Ekonomi Milli Piyango sonuçları belli oldu... Büyük ikramiye...

Milli Piyango sonuçları belli oldu... Büyük ikramiye...

09.11.2020 - 18:31 | Son Güncellenme:

9 Kasım Milli Piyango çekilişi gerçekleşti. Kasım ayı içerisindeki ilk çekilişin gerçekleştirileceği Milli Piyango'da bugün verilecek olan büyük ikramiye tutarı 4 milyon TL olarak duyuruldu. Büyük ikramiye 616479 numaralı bilete çıktı.

Milli Piyango sonuçları belli oldu... Büyük ikramiye...

Milli Piyango çekilişi için geri sayım sona erdi. Her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Milli Piyango'nun Kasım ayı içerisindeki ilk çekilişi bugün gerçekleştirildi. 4 milyon TL'lik büyük ikramiye tutarı ile binlerce vatandaşın umut kapısı olarak görülen Milli Piyango şans oyununda daha önceden basılı olan biletlerin satın alınmasının ardından gerçekleştirilen çekiliş sonucunda biletin üzerinde yer alan numaraların tamamının aynı olması halinde büyük ikramiye kazanılıyor. Aynı zamanda bilet üzerinde yer alan son iki rakam amorti ikramiyesi gibi farklı ikramiyeler elde edilebiliyor.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI BELLİ OLDU

9 Kasım Milli Piyango çekilişi sonra ererken büyük ikramiye 616479 numaralı bilete çıktı.

Milli Piyango sonuçları belli oldu... Büyük ikramiye...

 

MİLLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI

MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.