Milliyet Enerji‘Avrupalıların yerini Türk şirketleri doldurabilir’

‘Avrupalıların yerini Türk şirketleri doldurabilir’

01.12.2022 - 09:41 | Son Güncellenme:

Rusya-Ukrayna savaşının uluslararası ticarete etkileri sürerken, DEİK / Türkiye – Belarus İş Konseyi Başkanı Yılmaz Soycan, Avrupalı şirketlerin Ukrayna ve Rusya pazarından çekilmeye devam ettiklerini belirtti, Türk şirketlerinin bu boşluğu doldurabileceğini açıkladı.

‘Avrupalıların yerini Türk şirketleri doldurabilir’

Bu gibi durumlarda fırsatlardan çok risklerin minimuma indirilmesinde fayda olduğunu belirten Soycan, daha az risk alınabilen ve sürdürülebilir işlere odaklanılması gerektiğinin de altını çizdi. Türk şirketleri için fırsatları anlatan Soycan, “Avrupalı şirketler Ukrayna ve Rusya pazarından çıkmaya devam ediyor. Burada yedek parça ve yan sanayi ürünlerimiz ile ikame edebiliriz. Ancak bunu yaparken savaş hattındaki bir bölgede çalıştığımızı unutmayalım.” ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz

Cadde | 10.05.2025 - 14:59

Başarılı oyunculardan Neslihan Atagül ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ilk bebeklerine kavuştu. Günler sonra Neslihan Atagül'den oğlu Aziz ile ilk poz geldi.

Yazarlar