Ekonomi ‘Milliyet Executive’ ile işte yeni bir bakış açısı

‘Milliyet Executive’ ile işte yeni bir bakış açısı

03.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi bu çarşamba okurlarının karşısına yeni dergisi 'Milliyet Executive' ile çıkıyor. İş dünyasının, yöneticilerin ve kariyer hedefi olan herkesin ilgiyle okuyacağı Milliyet Executive, her ayın ilk çarşambası iş ve çalışma yaşamının merak edilenlerini, kritik analizleri ve yeni trendleri okurlarıyla paylaşacak.

‘Milliyet Executive’ ile işte yeni bir bakış açısı

Milliyet Executive, Türk iş dünyasının yeni yılda risklerin yanında fırsatları da görmesinden hareketle ilk kapağında '2022'ye Umutlu Bakış'a yer veriyor. Dergide şu başlıklar öne çıkıyor:

Haberin Devamı

- Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, kamu, sivil toplum ve özel sektörün eşgüdümlü çabasıyla 2022'de risklerin nasıl fırsata dönüşebileceğini anlatıyor.

- Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, doğru politikalarla desteklenirse Türkiye'nin tarımsal üretimde dünyanın en ileri ülkelerinden biri olabileceğini dile getiriyor.

- Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir iş yaşamında fırsat eşitliğinin önemini vurgulayarak çalışma hayatında kadınlara 'kız kardeşlik' ruhu içinde hareket etme çağrısında bulunuyor.

Geleceğe ufuk turu...

- İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran bankacılığın geleceğine yönelik bir ufuk turuna çıkarıyor.

- TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ve İTO Başkanı Şekib Avdagiç yeşil dönüşümün Türkiye'ye neler katacağını; Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner ise iş yaşamında kadınların 'cam tavan'larla karşılaşmasının önüne nasıl geçilebileceğini anlatıyor.

Haberin Devamı

- Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu Everest'in zirvesine yaptığı seyahatin iş yaşamını nasıl etkilediğini paylaşıyor.

- TOGG CEO'su Gürcan Karakaş kariyer yolculuğunu ve yeni otomobilin duygusal yansımalarını dile getiriyor.

- Küresel Girişimcilik Ağı (GEN) Türkiye Başkanı Nevzat Aydın, 100 milyar dolarlık startup'lar olan hectocorn'lara hazır olma çağrısı yapıyor.

Değişim ve gelişim

- Reklam dünyasının yakından tanıdığı GroupM EMEA CEO'su Demet İkiler değişimi gelişimin parçası haline getirmenin kendisine kattıklarını paylaşıyor.

- Zeynep Ton, Zeynep Aktaş, Servet Yıldırım ve Şükrü Andaç dergideki yazılarıyla iş yaşamı ve çalışma hayatına yeni ufuklar açacak.

‘En Etkin 50’ listesi geliyor

Her yıl merakla beklenen, DataExpert İnsan Kaynakları’nın katkılarıyla BMI Business School tarafından yürütülen en etkin 50 fonksiyon lideri araştırmaları ile belirlenen En Etkin 50 (CFO, CHRO, CMO, CTO) listeleri de bundan sonra Milliyet Executive dergisinde yer alacak.

5 Ocak Çarşamba günü Milliyet Gazetesi ile bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Executive dergisine, dijital platformlardan ve Dergilik uygulamasından da erişilebilecek.

Yazarlar