Ekonomi Motorine bir indirim daha! 29 Haziran Benzin-Mazot fiyatları güncel rakamlar...

Motorine bir indirim daha! 29 Haziran Benzin-Mazot fiyatları güncel rakamlar...

29.06.2022 - 13:06 | Son Güncellenme:

Motorin ve benzine indirim gelecek mi sorusu araç sahipleri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Brent Petrol fiyatları ve kurda yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluşmuştu. Beklenen haber geldi. Peki Motorin ve benzine kaç lira indirim geldi?

Motorine bir indirim daha 29 Haziran Benzin-Mazot fiyatları güncel rakamlar...

Motorin ve benzin fiyatlarına indirim gelecek mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında ve kurda yaşanan düşüşle birlikte milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi içerisine girmişti. Mazot ve benzine indirim olacak mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ederken beklenen açıklama Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından yapıldı. Peki Mazot ve benzine kaç liralık indirim geldi?

Haberin Devamı

BENZİN VE MAZOTA KAÇ LİRA İNDİRİM GELECEK?

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından yapılan açıklama ile 29 Haziran Çarşamba gününden itibaren Mazot fiyatlarına 2,5 liralık indirim yapıldı. Motorin fiyatları an itibariyle İstanbul'da dün 30 lira seviyesinden satılırken yapılan indirimin ardından mazotun litre fiyatı 27,5 liraya geriledi. Benzin fiyatlarında ise pompaya herhangi bir indirim yansımazken Mazotun litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere yeni bir indirimin daha gelmesi bekleniyor. İndirim tutarının 84 kuruş olması bekleniyor.

Motorine bir indirim daha 29 Haziran Benzin-Mazot fiyatları güncel rakamlar...

29 HAZİRAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL'da benzin'in litre fiyatı 27,26 TL, Motorin'in litre fiyatı 27,50 TL, LPG'nin fiyatı ise 11,97 TL'den satılıyor.

Haberin Devamı

İZMİR'de benzin'in litre fiyatı 27,37 TL, Motorin'in litre fiyatı 27,54 TL, LPG'nin fiyatı ise 12,09 TL

ANKARA'da ise benzin'in litre fiyatı 27,35 TL, Motorin'in litre fiyatı 27,59 TL, LPG'nin fiyatı ise 12,29 TL'den satışa sunuluyor.