Ekonomi 'Nef Bahçelievler'de yeni kampanya dönemi

'Nef Bahçelievler'de yeni kampanya dönemi

25.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Nef, İstanbul’un en yeşil projelerinin başında gelen Nef Bahçelievler projesi için yeni bir kampanya hazırladı.

Nef Bahçelievlerde yeni kampanya dönemi

Sınırlı sayıda daire için geçerli olacak kampanya kapsamında geniş metrekareli 3+1 ve 4+1 yaşam seçenekleri yer alıyor. 60-270 metrekare arasında değişen konut tiplerinde 903 konutun yer aldığı projede, kampanyaya dahil olan dairelerin satış fiyatları 649 bin TL-2 milyon 54 bin TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

60 aya sıfır faiz

Kampanya kapsamında peşin ödemeye yüzde 20 indirim ya da sıfır faiz imkânı sunuluyor. Buna göre projeden daire satın almak isteyenler yüzde 45’lik bölümü peşin ödedikleri takdirde, 60 ay boyunca sıfır faiz fırsatından yararlanabilecek. 60 aya yüzde 0 faiz için Nef finansmanı ve 120 ay 0,99 faiz oranı ile banka kredisi seçenekleri sunuluyor.

Projede bölgenin ticari anlamda odak noktası olacak toplam 3 bin 480 metrekarede 19 adet cadde dükkânı da bulunuyor. Bir çekim merkezi olacak alışveriş alanı, Nef Bahçelievler sakinlerine evlerinden uzaklaşmadan tüm ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunacak.

Hemen önünde metro durağı bulunan, E-5’e ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alan Nef Bahçelievler, çocuklar, gençler ve aileler için sunduğu geniş sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Doğal vadi hissi veriyor

Nef Bahçelievler’in mimarı ise, uluslararası bir yarışma sonucu belirlenen ve portfolyosunda her detayı özenle tasarlanmış hem global hem de yerel büyük ölçekli projelerin yer aldığı SPDO Architects. “Doğaya dokunmak insana mutluluk verir” fikriyle tasarlanan projede, eğrisel tasarım öğeleri sayesinde, blokların arasına yayılan kıvrımlı gölet ve hem yatayda hem dikeyde yer alan yoğun botanik detaylar, Nef Bahçelievler’de doğal bir vadi hissi yaratacak.

Nef Bahçelievler’de, binalar arasında sıkışmış şehir hayatının aksine doğayla baş başa hissi var.