Ekonomi New State oyunu Türk Telekom’da

New State oyunu Türk Telekom’da

20.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk Telekom, tüm dünyada merakla beklenen PUBG: New State oyununda sunduğu avantajlarla oyun tutkunlarını heyecan dolu bir deneyime davet ettiğini açıkladı.

New State oyunu Türk Telekom’da

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, son yılların popüler hayatta kalma oyunu PUBG’nin yeni versiyonunun 2051 yılını konu aldığı, üst düzey grafikleri ile oyunculara geleceğin atmosferini deneyimleme şansı sunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Oyunun geliştiricisi ve dağıtıcısı Krafton şirketi ile işbirliği yapan Türk Telekom, oyunu merakla bekleyen oyun tutkunları  için ayrıcalıklar sağladığını açıkladı.

Türk Telekom ve Krafton ortaklığı sayesinde oyuncular, 6262’ye SMS gönderdiklerinde, 20 adet Tavuk Madalyası kazanıyor.  Hediye madalyalar ile kasaları açan oyuncular, ekipman ve kıyafet setlerini daha kolay tamamlayabiliyor.

24 mbps ve üzeri hızlardaki Türk Telekom müşterileri, limitsiz fiber internet, 2 kat yükleme hızı ve düşük ping süreleri ile oyunun keyfini sürdürürken, oyun içinde topladığı ürünlerle hesaplarını daha değerli hale getiriyor.