Ekonomi Ozan Elektronik Para ve NGN’den iş birliği

Ozan Elektronik Para ve NGN’den iş birliği

23.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ozan SuperApp ve Ozan Business ürünleri ile bireysel kullanıcıları ve mikro-işletmeleri finansal servislerle buluşturan Ozan Elektronik Para, veri merkezi Star of Bosphorus ve NGN ile iş birliği yaptı.

Ozan Elektronik Para  ve NGN’den iş birliği

İş birliği kapsamında Ozan Elektronik Para kullanıcılarının verileri, Star of Bosphorus’ta tutuluyor.

Haberin Devamı

‘Çözüm sağlıyoruz’

İş birliğine dair düzenlenen imza töreni Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner ve NGN Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Erol’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Ömer Suner, “Sektöründe öncü kurumlardan NGN ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, kullanıcılarımızın verilerinin korunmasına verdiğimiz değeri ortaya koyuyor” dedi. NGN Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Erol da şöyle konuştu:

“Müşterilerimizin BT alanında ihtiyacı olan tüm altyapı hizmetlerini ve çözümlerini sağlıyoruz. Çözüm ve hizmetleri ile öne çıkan, fintech ekosisteminde önemli bir yere sahip yeni olan Ozan Elektronik Para’nın global fintech olma yolunda attığı adımları heyecanla takip ediyor, çözüm ve hizmetlerimizle bu gelişime ve yolculuğa katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bulut bilişim hizmetimiz NGN Cloud, hızlı, çevik ve güvenilir bir altyapı sunarken dünyanın en itibarlı güvenlik sertifikalarına sahip profesyonel teknik ekibimizin sağladığı güvenli yönetim hizmetleriyle öne çıkıyor.”