Ekonomi Özdilek Anadolu’da projelerle tam gaz

Özdilek Anadolu’da projelerle tam gaz

03.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Özdilek Holding, Bursa’da Nilüfer  Fethiye bölgesinde 9 blok 116 daireden oluşan Orange City projesini hayata geçiriyor.

Özdilek Anadolu’da projelerle tam gaz

25 milyon lira satış değeri olan Orange City, 5 Nisan’da satışa çıkacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede metrekare fiyatları 3 bin 200 liradan başlarken, daire fiyatları 437 bin liradan satışta olacak. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, projenin 30 Aralık 2016’da tamamlanarak sakinlerine teslim edileceğini söyledi. Özdilek, “Özdilek olarak, her alanda olduğu gibi konut sektöründe de yaptığımız işin niteliğine dikkat ediyoruz. Projede hedef kitlemiz çocuklu aileler” dedi.
Özdilek Holding, AVM yatırımlarını sürdürürken, konut yatırımları da yapıyor. İlk olarak 2013 yılında Eskişehir’de Eskişehir Loft Konutları adında bir konut projesi inşa eden Özdilek, Bursa’da Orange City projesiyle devam ediyor. Özdilek, konut sektöründe İstanbul’da yer almayı düşünmediklerini belirterek, asıl işlerinin ise AVM olduğunu söyledi.
Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın 6’ıncı büyük havlu üreticilerinden Özdilek, alışveriş merkezi alanında büyümeyi hedefe koydu. Bugün itibariyle 9 alışveriş merkezi ve 6 hipermarkete sahip olan Özdilek, bu sayıyı 21’e çıkarmayı hedefliyor. 2016 yılı içinde Uşak, Turgutlu ve Bolu’da, 2017’de ise Düzce, Bursa Alaaddinbey ve Bursa Mudanya’da yeni alışveriş merkezlerinin açılışını yapacak. 6 AVM için toplam 80 milyon dolarlık yatırım yapılacak.