Ekonomi P9 LIte, yenilenmiş kamera ve sesle geldi

P9 LIte, yenilenmiş kamera ve sesle geldi

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Huawei, P serisinin son üyesi P9 Lite’ı Türkiye’de satışa sunuyor. P9 Lite, kamera özellikleri, ses kalitesi ve ince yapısıyla dikkatleri çekiyor.

P9 LIte, yenilenmiş kamera ve sesle geldi

5.2 inç Full HD ekranı olan telefon, 7.5 milimetre gövde ve 2.02 milimetre ekran kenar inceliğine sahip. Yüzde 76.4 ekran-gövde oranı, minimal kasa boyutlarına sahip telefon hafifliği ve kompaktlığıyla ilgi çekiyor.

Haberin Devamı

Yeni nesil 13 MP sensörüyle güçlendirilen P9 Lite’ın kamerası, 28 mm geniş açı özellikli, f/2.0 diyafram aralığına sahip 5 katmanlı lensi ve gelişmiş görüntü sensörü ile kristal berraklığında fotoğraflar için tasarlandı. Telefon, gece selfie’lerinde de iddialı. P9 Lite’ın ön kamersi 8 MP. Huawei Tüketici Elektroniği Pazarlama Direktörü Cem Sezer, Huawei P9 Lite’ın yüksek ses modu sayesinde görüşme kalitesini de büyük ölçüde artırdığını belirterek,

“Gücünü Kirin 650 çipinden alıyor. 933 MHz yüksek hızda DDR3 Ram kullanan cihaz ayrıca 128 GB microSD kart desteği sunuyor. 1.3 gün bekleme süresi var” dedi. Siyah, beyaz ve altın rengi seçeneğine sahip telefonun fiyatı ise 1.299 TL olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Kapıya servis başlattı

Huawei, kapıdan kapıya satış sonrası servisi de kapsayan VIP hizmeti de başlattı. P9’da satış tarihinden itibaren üç ay, P9 Lite’da ise 1 ay içerisinde oluşabilecek kırılma ve benzer ekran hasarları, ücretsiz ekran değişimi ile Huawei garantisi altında karşılanıyor.