Ekonomi Pandemide 70 bin kişiye eğitim verdi

Pandemide 70 bin kişiye eğitim verdi

28.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkcell Akademi, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirme amacıyla pandemide 70 bin kişiye 3 bin farklı gelişim odağında 530 bin saat eğitim verdi.

Pandemide 70 bin kişiye eğitim verdi

Türkiye’nin ilk kurumsal üniversitesi olan Turkcell Akademi, pandemi sürecinde de çalışanların yetkinliklerini geliştirebilmelerine yardımcı olmak için eğitim programlarını genişletti. Eğitim envanterine podcast yayınları, oyunlaştırma temelli yeni uygulamalar ve yapay zekâ desteğiyle oluşturulan kişiselleştirilmiş çözümler de ekleyen Turkcell Akademi, pandemi döneminin başından bugüne kadar 70 bin kişiye 3 bine yakın farklı gelişim odağında 530 bin saat eğitim verdi.

Haberin Devamı

Turkcell Akademi Direktörü Rumeysa Kaymakcı, Turkcell Akademi’nin eğitim içerik ve yöntemlerini içinde bulunduğumuz şartlara göre sürekli güncellediğini belirterek, şunları söyledi:

“pandemi döneminde sadece Türkiye’de değil dünyada tüm çalışanlar daha önce hiç deneyimlemedikleri farklı bir ortamla karşı karşıya kaldılar. Bu süreçte işlerini sorunsuz ve en iyi şekilde yapmaları, yarının değişen şartlarına uyum sağlayabilmeleri için eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Biz de Turkcell Akademi olarak pandemi dönemine uygun yeni yöntemler geliştirerek, eğitim stratejilerimizi baştan tasarladık. Bunu yaparken çalışanların esnek rol - inisiyatif kabiliyetleri ile yetkinliklerini en nitelikli şekilde geliştirebilmelerine olanak sağlayacak eğitim yöntemleri geliştirdik. Bu dönemde, mevcut uzaktan eğitim teknolojilerine ek olarak, gençlerin çoğunlukla tercih ettiği podcast ve çalışanların dijital eğitimler sırasında etkileşimini artıracak oyunlaştırma temelli yeni uygulamaları hızlıca devreye aldık. Yapay zekâ ekibimizin desteğiyle gelişim ihtiyaçlarına dönük, kişiselleştirilebilir ve daha erişilebilir çözümler üretmek için çalışmalar da yürütüyoruz.”