Ekonomi Real, ramazanda ‘ucuz fiyat’ kozunu kullanacak

Real, ramazanda ‘ucuz fiyat’ kozunu kullanacak

13.08.2010 - 00:45 | Son Güncellenme:

Real Hipermarketleri, İstanbul Merter mağazası et üretim bölümü için gıda güvenliği konusunda dünyaca kabul gören, IFS (International Food Standard - Uluslararası Gıda Standardı), GFSI (Global Food Safety Initiative-Küresel Gıda Güvenliği Girişimi) belgesini puanlama derecesine göre “en yüksek seviyede” aldığını açıkladı

Real, ramazanda ‘ucuz  fiyat’ kozunu kullanacak

Real Hipermarketleri Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, kendi pazarlarında daha güvenli gıda ürünü satmayı amaçlayan şirketlerin, IFS ile birlikte, anahtar kriterler ortaya çıkararak, gıda güvenlik standartlarını ölçülebilir hale getiren bir sistemi oluşturduklarını söyledi.
Ramazanda müşterilere yüzde 7 ila yüzde 10’luk ucuz fiyatlar sunmayı hedeflediklerini ifade eden Özerkan, “Ramazan, satışların yüzde 70 arttığı bir dönem. Real olarak beklentilerimizin üzerinde bir ramazana başladık” dedi.
Özerkan, kış mevsimindeki ramazan ile yaz mevsimindeki ramazanda ürün satışları açısından çok fark olduğunu vurgulayarak, bu ramazanda pastırma satışlarında düşüş, ancak dondurma, ayran gibi serinletici ürünlerin satışlarında artış beklediklerini bildirdi.