Ekonomi Saç şekline teknoloji kattı

Saç şekline teknoloji kattı

01.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Saçlarımızın şeklini de artık teknoloji belirliyor.

Saç şekline teknoloji kattı

 

HANİFE BAŞ - Dyson yenilenmiş saç şekillendirici modeli Airwrap’ı Türkiye pazarına sundu. Bir süredir Dyson’ın saç şekillendiricisi Airwrap’ı deniyorum. Kıvırcık saçlı biri olarak saç şekillendirmede hep sorun yaşadım. Saç şekillendiricilerin aşırı ısı sorununu çözmeleri çok hoşuma gitti. Üstelik çok da hızlı şekil veriyor. Cihazda bazı yenilemeler de yapılmış. Coanda hava akımıyla desteklenen başlıklarıyla yeniden tasarlandı.

Haberin Devamı

Yeni başlıkları var

Artık başlıkları değiştirmeye gerek kalmadan her yönde bukleler ve dalgalar oluşturmak mümkün. Dyson Airwrap, ıslaktan kuruya şekillendirmek için güçlü ve hassas bir hava akımı kullanırken, aşırı ısıya olan bağımlılığı azaltıp saçı hasarlardan koruyor. Fırça başlıkları yeniden tasarlandı. İki başlık etkisini bir araya getiren Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığı, aşırı ısı olmadan tek seferde elektriklenmeleri giderirken bir dokunuşla güçlü bir kurutucuya dönüşüyor.

Yeni başlıklar mevcut makinelerle tamamen uyumlu ve kullanıcılar tüm setlerini güncelleyebiliyor. Dyson Airwrap multi-styler, ıslaktan kuruya şekillendirmek için güçlü ve hassas bir hava akımı kullanırken, aşırı ısıya olan bağımlılığı azaltıp saçı hasarlardan koruyor. Dyson Airwrap multi styler’ın fiyatı 8.999 TL olarak açıklandı. Markanın kurucusu James Dyson, “Çoğu şekillendirici saç tiplerinin farklılık gösterdiğini algılayamaz. Biz derinlemesine araştırmalar yaptık, kullanıcı deneyimlerini kullandık” diyor.